"Comatra AS er et produksjon og handelsfirma etablert i 1989. Selskapet produserer og markedsfører de fleste typer gummiprodukter til mekanisk industri i Norge og EU. Mange av våre kunder har vært med oss siden starten.

I 2019 trengte selskapet en fornyelse! Kristine hjalp oss med å revitalisere logo og visuell profil, laget nettside og moderniserte all kommunikasjon vi har med våre kunder. Kristine er effektiv og løsningsorientert og vi har allerede fått respons vår nye nettside!"

Manager, Fredrik Lund

" Odda By er stadig i utvikling og jobber kontinuerlig med å skape trivelige og gode kundeopplevelser for alle som besøker Odda sentrum. Nå skal foreningen i gang med å prosjektere sentrumsparken for utvidet bruk og med tilhørende arrangementsplan. Til å gjennomføre dette prosjektet har vi igjen leiet inn Kristine. Hun er effektiv og leverer resultater ed høy kvalitet. Hennes nettverk er omfattende og hun har en løsningsorientert tilnærming til alle oppgaver."

Styreleder i Odda By Inge Lægreid.

Sarunas Helseservice

- Markedsrådgiving 

- Revidering av nettside

-

"Sarunas Helseservice tilbyr Helsereiser til Litauen innenfor Tannpleie og Plastisk kirurgi. Kristine hjalp oss med å tilpasse nettsiden vår til det norske markedet"

Sarunas Narusevicius

Kammen Mote

- Markedsrådgiving 

- Revidering av Facebook side

- Utvikle kundearrangement

- Ansvar for å poste relevante innlegg

"Kammen Mote hadde 5 års

jubileum og trengte en revitalisering. Kristine var utrolig effektiv og hadde høy kvalitet på arbeid hele veien."

Karen Margrethe Øystese

Stiftelsen Bergen Byspill

- Strategisk rådgiving 

- Diverse prosjektledelse

- Markedsrådgiving

"Bergen Byspill er et særegent og markant teaterkompani i det frie scenekunstfeltet i Bergen. I over 20 år har byen hatt glede av vår scenekunst. Kristine har jobbet med oss i flere år og kjenner vår virksomhet godt. Hun jobber raskt og effektivt og hjelper oss med strategi, markedsføring, økonomi, søknadsskriving osv. Vi trives svært godt med Kristine som vår konsulent!"
Solvei Stoutland, grunnlegger og kunstnerisk leder, Bergen Byspill
Home Eiendomsmegling

- Strategisk rådgiving 

"Home Eiendom hadde behov for å konsolidere sin markedsstrategi. Tøff konkurranse gjorde det nødvendig for oss å ta et kritisk blikk på vår kommunikasjon med markedet. Vi hadde noen møter med Kristine der hun stilte tøffe spørsmål og basert på hennes brede erfaring gikk hun rett på sak. På den måten fikk vi en effektiv prosess."

Daglig leder Beate Kalsaas, Home Eiendom.

Odda By

Komplett Rebrand

- Nytt navn

- Ny logo

- Ny grafisk profil

- Ny nettside

- Ny Facebook side

- Annonsemateriell

 

www.oddaby.com

"Odda Handelstandsforening ønsket fornyelse. Vi hadde ambisjoner og visjoner og vi trengte noen som kunne gjennomføre våre ønsker om modernisering samt bringe egne ideer til arbeidet. Kristine samarbeidet med oss i 1 år og på den tid fikk vi gjennomført alle de punkter styret hadde satt opp. Vi var meget fornøyd med innsats, kreativitet og gjennomføringsevne til Kristine.

Styreleder i Odda By Inge Lægreid.

Åsane Ballettskole

- Markedsplan 

- Oppgradering av logo

- Ny nettside

"Åsane Ballettskole trengte en fornyelse, et løft og en modernisering. Men vi hadde et veldig lite budsjett. Likevel klarte Kristine på noen uker å lage en funksjonell og moderne nettside til oss. Hun valgte et system der vi selv kan redigere og tilpasse nettsiden vår etter skiftende behov. Logoen fikk også et lite løft! Tusen takk for et utmerket samarbeid!"

Daglig leder Åsane Ballettskole Monique Verneuil.

Hardanger Big Band

Oppdatering av visuell profil

- Ny logo

- Ny grafisk profil

- Ny nettside

- Synlighet digitalt

- Innhold på sosiale plattformer

Løpende markedsansvar for HBB

 

www.hardangerbigband.com

Les mer!

 

" HBB var uerfaren med profesjonell hjelp til markedsføringen. Kristine loset oss igjennom prosessen på en stødig måte. Hun jobbet raskt og ny logo og nettside var på plass i løpet av kort tid. Vi er veldig fornøyd."

Styreleder

Trond Stensønes

Café Crème

Komplett konseptutvikling

- Nytt navn

- Ny logo

- Sosiale medier

- Interiør

 

"Café Crème startet som en vag ide, et ønske om å finne på noe. Etterhvert fikk vi et navn, så en logo og konseptet om en Pop-Up cafe begynte å ta form. Ideen var helt vill og helt herlig! Kristine var en uerstattelig bidragsyter i konseptet. Hennes evne til nyskaping og fornyelse er unik. Hun tenker ikke bare kreativt men hun tenker kreativitet forankret i kundebehov og hun utvikler konsepter som skal være lønnsomme. En utrolig fin kombinasjon!"

 

Medeier av Café Crème Laila Bergsagel

Folk i Huset

- Logo

 

 

Raw Food Tees

Komplett konseptutvikling

- Nytt navn

- Ny logo

- Ny nettside

- Sosiale medier

- Produksjon

- Ehandel

 

"Dette konseptet utviklet jeg etterat jeg begynte å interessere meg for å juice rå grønnsaker blandet med frukt. Ideen er en nettbutikk som selger t-skjorter som promoterer et grønnsaksbasert kosthold. En global ide som bare vokser!

Min designer sønn hadde ansvar for alt det visuelle og vi laget en flott nettbutikk. T-skjortene ble kjøpt i England og motivene ble trykket på Odda Trykkeri. En fantastisk erfaring og selv om dette ikke ble en pengemaskin var det absolutt verdt innsatsen!"

Kristine Drake

Jondal Stål AS

- Stillingsannonse